Felix KouwenhovenWeblog

Ziek thuis!


Het is al weer even geleden dat mama een berichtje heeft achtergelaten op je weblog. Wij hebben een leuk weekje samen met papa en de katjes gehad in Weerterbergen (Roompot) in Limburg. Je vond het zwemmen erg leuk! Lekker spatten in de golven. Nu ben je ziek thuis. Gisteren zijn we naar de dokterspost geweest, omdat je erg hoge koorts had! De dokter zei dat het een middenoorontsteking is, dat is ontstaan omdat je erg verkouden bent. Nu maar je kuurtje gaan afmaken en lekker thuis uitzieken. Mama en papa gaan je lekker verwennen. Papa had vandaag de primeur om te zien dat je zelfstandig kan zitten! Nu ben je lekker zittend aan het spelen in de box. Het gaat gelukkig nu beter dan gisteren!

Reacties

Gauw beter worden hoor
Hi Lieve Felix,

Hopelijk gaat het intussen al wat beter met je oortjes en ben je al voor het grootste deel verlost van pijn. Nu nog de ontsteking eruit mediceren en je kunt er weer helemaal tegen. Luisteren kon je toch al, dus daar ligt het niet aan. Zeker nu je dat lekker zittend kunt doen ;-)waar zo'n weekje Roompot al niet goed voor is he!!

Liefs uut Oring
2010-01-25

Van harte beterschap
Dag lieve Felix,

wordt maar weer snel beter, want het is niet leuk om pijn in je oortjes te hebben, daar weten je nicht Florentina en neef Sebastiaan alles van. Drink maar braaf je drankje, dan ben je weer snel van die vervelende koorts af.
Wat leuk om te horen, dat je nu zelf kunt zitten. Zo ziet de wereld er weer anders uit...
Lieve groetjes uit Schiedam en doe ze ook aan papa en mama!
2010-01-23

Reactie toevoegen

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen toevoegen.